ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ


MAΣΑΖ ΒΑΘΕΩΣ ΙΣΤΟΥ:
Εξειδικευμένη θεραπευτική τεχνική, βαθιάς μάλαξης, που βοηθάει, με ήπιο τρόπο, μέσω ειδικών αναπνοών και μαλάξεων, να λυθούν οι χρόνιοι ή οι οξείς πόνοι και μυϊκοί σπασμοί του σώματος στον αυχένα, στην πλάτη, στην μέση, στα χέρια και στα πόδια. Η αναπνοή απελευθερώνεται και βαθαίνει.
Περισσότερα...

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ:
Πανάρχαια, ισχυρή, ολιστική, εναλλακτική, τεχνική θεραπείας. O εξειδικευμένος ρεφλεξολόγος με ειδικούς χειρισμούς και πιέσεις στα πέλματα, στα χέρια και στα αυτιά, ενεργοποιεί ή χαλαρώνει τις μπλοκαρισμένες περιοχές
Περισσότερα...

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ:
Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ανάγκες κάθε στιγμή της ζωής του. Οι έμπειροι θεραπευτές μας με βαθιά γνώση της συγγένειας των τεχνικών διαφόρων συστημάτων, δημιουργούν μοναδικές συνεδρίες.
Περισσότερα...

ΑΓΙΟΥΒΕΡΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ:
Η τέχνη της Αγιουβέρδα είναι η πρώτη μορφή ιατρικής στην ιστορία και εξασκείται εδώ και 5000 χρόνια. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας ενεργοποιούνται όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος (Τσάκρας).
Περισσότερα...

ΛΕΜΦΙΚΟ HOT STONES ΜΑΣΑΖ:
Με την τοποθέτηση και της απαλές μαλάξεις με τους λίθους και την εναλλαγή θερμών και κρύων λίθων πετυχαίνουμε την μέγιστη κινητοποίηση του λεμφικού συστήματος και της αποτοξίνωσης του σώματός σας.

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ:
Εξειδικευμένη τεχνική που ενεργοποιεί και κινητοποιεί την λέμφο, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και τονώνει το ανοσοποιητικό. Ο μοναδικός τρόπος αποστράγγισης της λέμφου με τα ήπιες αρμονικές μαλάξεις που βασίζεται στην επιστημονική μέθοδο Vodder.
Προσφέρετε μια βαθιά αίσθηση χαλάρωσης και δυναμικής αποτοξίνωσης στο δέρμα σας αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό σας.
Απαλλαγείτε από την κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα. Ιδανικό μασάζ και για εγκύους.
Περισσότερα...

ΛΕΜΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ:
Ενεργοποιεί τους βουβωνικούς και τους λεμφαδένες των κάτω άκρων και δίνει λύση εκεί όπου συνήθως κάνει την εμφάνιση της η ενοχλητική κυτταρίτιδα. Βοηθάει άμεσα στα πρησμένα πόδια!
Περισσότερα...

ΛΕΜΦΙΚΟ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ:
Στην διάρκεια αυτής της τόσο μοναδικής περιόδου, το σώμα της κάθε γυναίκας αντιδρά με ιδιαίτερους τρόπους.
Η κατακράτηση υγρών, το πρήξιμο, η αίσθηση βάρους και η δυσφορία που τα συνοδεύουν είναι αποτέλεσμα του μπλοκαρίσματος του λεμφικού συστήματος. Με αυτήν την συνεδρία έχουμε άμεσα αποτελέσματα και αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης!
Περισσότερα...

ΛΕΜΦΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ:
Ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα και τους λεμφαδένες όλου του σώματος. Αποτοξινώνει τον οργανισμό και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Περισσότερα...

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ:
Μασάζ με την χρήση βεντουζών από εύκαμπτο υλικό και από γυαλί για την δυναμική αποστράγγιση της λέμφου σε οποιοιδήποτε σημείο του σώματος, με θεαματικά αποτελέσματα!

ΛΕΜΦΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ:
Το απόλυτο μασάζ αποτοξίνωσης για το πρόσωπο! Προσφέρει καλύτερη λειτουργία και θρέψη της επιδερμίδας.
Βοηθάει στην καταπολέμηση των ρυτίδων, της χαλάρωσης και της ακμής.

Μεγάλη
Προσφορά!

Απαλλαγείτε
από τους
μυοσκελετικούς πόνους!
Χαρίστε υγεία και ευεξία
στον εαυτό σας
και
στους αγαπημένους!