ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕς ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Αρχική Σελίδα Ολιστική Θεραπευτική Εναλλακτικές Θεραπείες
Η Υγεία είναι ο παράγοντας που μετράει την φυσική, ψυχολογική ή ακόμα και την πνευματική κατάσταση ενός ζώντος οργανισμού.

Σύμφωνα με τον ορισμό που διατυπώθηκε στο καταστατικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (1946) η υγεία είναι «η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας». Έτσι λοιπόν, η έννοια της υγείας, δεν αποδίδεται μόνο από την ιατρική, αλλά και από άλλους παράγοντες όπως είναι το περιβάλλον, η οικονομία, η εργασία κ.α.


OΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι αναζήτησαν στη φύση την απάντηση στα διάφορα προβλήματα που τους βασάνιζαν και φυσικά και αυτά της υγείας τους.

Παρατηρώντας και καταγράφοντας τους λανθασμένους και σωστούς χειρισμούς -αντιδράσεις των στοιχείων της φύσης αλλά και τη "μαγική" επίδραση που είχαν εκτός από το σώμα...
Περισσότερα...

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Τι είναι οι εναλλακτικές θεραπείες; Οι εναλλακτικές θεραπείες είναι ήπιες, μη φαρμακευτικές θεραπευτικές προσεγγίσεις, πέραν της κλασικής ιατρικής.

Ο όρος εναλλακτική θεραπευτική συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει πρακτικές, που συμπληρώνουν τις συμβατικές ιατρικές θεραπείες.

Περισσότερα...


Μεγάλη
Προσφορά!

Απαλλαγείτε
από τους
μυοσκελετικούς πόνους!
Χαρίστε υγεία και ευεξία
στον εαυτό σας
και
στους αγαπημένους!